Bouwstenen bij ontwikkeltrajecten

Bij GewoonOngewoon gebruiken we heel veel verschillende methoden om training en ontwikkeling vorm te geven. Geen persoon is hetzelfde, dus ook de aanpak niet. Of het nu gaat om keuzes maken, ontwikkeling van vaardigheden, inzicht of (online) leermiddelen, we maken gebruik van vernieuwende, creatieve methodes die werken.

Een aantal methoden die we graag inzetten:

Keuzeknikker – Een driedimensionaal object waarmee de gebruiker middels woorden verschillende perspectieven wordt geboden. Vanuit een gekozen perspectief krijgt de gebruiker inzicht in de implicaties van keuzes, weg, weerstand en omgeving. De gebruiker wordt zo verleid tot het verschuiven van perspectief. Onderzoek en ervaar waar je staat en waar je vandaan komt. Kies waar je naar toe wilt.


Introdrives – De drijfverenscan van Introdrives geeft inzicht in wat jou motiveert, wat je logisch vindt en wat je denkkader is. Daarbij geeft Intodrives inzicht in wat je minder prettig vindt in het gedrag van anderen en in wat voor soort omgeving jij het beste tot zijn recht komt. Het vormt zo een goede basis voor een gesprek over verschillende onderwerpen.

Lees meer bij Intodrives.


E-Learning – Bij een aantal onderwerpen zetten we bij GewoonOngewoon graag E-Learningmodules in. Deze zijn heel geschikt om bijvoorbeeld van te voren te zorgen dat iedereen op hetzelfde (theoretische) niveau zit, ter ondersteuning tijdens een traject of als extra leermiddel in het natraject.


Buttons – Een drijfverenspel voor teams. Komt beschikbaar vanaf 2020.


Digitaal 360 Feedback – Bij GewoonOngewoon gebruiken we dit prima hulpmiddel als nulmeting en als check tijdens en na een traject.


Business Games – Diverse games om actief met een specifiek onderwerp aan de slag te gaan. Spelend leren!


Digitale Business Games – voor grote(re) trajecten kunnen wij digitale games inzetten.